2014 m. vasario 4 d., antradienis

 
 
Smėlinės tešlos pyragas su obuoliais ir pudingu

Tai toks pats smėlinės tešlos pyragas čia , tik paįvairintas vanilinio pudingo sluoksniu. Gaminimas užtruks minimaliai ilgėliau, bet rezultate turėsite ir skonio, ir išvaizdos atžvilgiu idomesnį pyragą, tinkantį šventiniam stalui.
 
Pudingo sluoksniui reikės:
2 pok. vanilinio pudingo(Otker firmos), pieno.
 
Gaminimas:
Pudingą ruošiame taip, kaip nurodyta ant pokučio (pieno siūlyčiau truputuką imti mažiau), ataušiname. Obuolius ir tešlą paruošiame taip pat, kaip smėlinės tešlos pyragui su obuoliais (čia). Į kepimo indą pirmu sluoksniu dedame tešlą, paskui keptų obuolių masę, kitą- pudingo sluoksnį ir viršutinį uždedame tešlos sluoksnį. Kepame 180 laipnių orkaitėje apie 40-50min. Iškepusį pyragą geriausia palikti atvėsti per naktį, kad gerai sustingtų pudingo sluoksnis. Viršų pabarstome cukraus pudra, pjaustome ir vaišinamės :)!
 
 


 
 
 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą